Idefarmens kulturgilleKulturgille 25 augusti 2018

En kväll att samlas, skapa och utbyta idéer med kreativa kollegor inom alla genrer. Det blir mat, musik, målning, diskussion och glädje men framför allt ett kulturellt utbyte för dig och alla andra deltagare.

Idéfarmen är en plats där idéer av olika slag får möjlighet att växa och denna kväll är till för att väcka och sprida inspiration. Du får ta med dig din egen målarduk, musikinstrument, verktyg, material, dator, danssteg, uppfinning eller bara en idé att utveckla och dela med dig av. Det kommer finnas kreativa musiker, matlagare, artister, innovatörer och vadhelst övriga deltagare medför.

Syftet är att blanda mängder av konstformer och kreatörer för att visa, pröva och uppleva. Meningen är att korsa dina band med andra former av konst och kreativitet, gärna för att skapa något oväntat och nytt.

Folkmusikgruppen PiVO
Initiativtagaren till Kulturgillet är PiVO som kommer vara delaktiga och spela musik under dagen. Det finns möjlighet att jamma tillsammans för den musikaliskt vågade.

Gå in på Facebookeventet och bjud in alla dina kreativa kollegor här.

Mat – Gemensam middag med kreativ touch.

Datum
Lördag 25 augusti kl: 13-22

Plats
Idéfarmen i Dunker, strax norr om Malmköping.

Pris
600 kr till Bg 5059-9315 eller SWISH 1236632301 ange Kulturgille, och deltagarnamn.
I priset ingår arrangemang av mat & underhållning.

Boka senast 13 augusti 2018
Du bokar din plats genom att betala 600 kr till Bg 5059-9315 eller SWISH 1236632301 ange Kulturgille, och deltagarnamn.
Maila även kontaktuppgifter till Martin@Idefarmen.se. Då får du mer detaljerad information om gillet och kan meddela ev. allergier.