Välkommen att skapa er magiska dag hos oss på Idéfarmen. Här vrider och vänder man på tillvaron och vi bjuder in er att forma er speciella dag precis som ni vill.

FESTVÅNINGEN

Med plats för alla era vänner och bekanta att fira finns Stora Ladan för upp till 150 personer med gott om utrymme för middag, dans och relax. Behövs ännu mer plats har vi Ängen med 60.000 kvadratmeter gräsfält att sprida ut er på samt några mindre lokaler (se på kartan längre ner).

FESTA MED STORT F

Farmen är omgiven av åkermark och vacker natur vilket gör att vi inte har några stängningstider. Fira och festa hela natten som ni vill!

PÅ DITT VIS

Här finns utrymme att bestämma så ni får till exakt den dag ni önskar. Det går att hyra lokalen och göra allt själv eller ta hjälp av oss där ni känner behov.
Vi har mångårig erfarenhet från evenemang av olika slag med kunskap och kontaktnät att hjälpa er att forma denna speciella dag till en oförglömlig upplevelse.
Vi är dessutom öppna för extra kreativa idéer ifall ni t.ex. vill landa er fallskärmsvigsel på Ängen, hålla hårdrocksfestival eller något ännu värre ;-).

ALLA LOKALER

Stora ladan, en klassisk loge helt i trä med vackra bjälklag håller 150 personer.
Magasinet, en klassisk loge helt i trä med vackra bjälklag håller 65 personer.
Artisthyllan, en modernt inredd våning som bröllopssvit.
Ängen, cirka 6 hektar ängsmark med plats för enorma scenuppsättningar och tält för tusentals personer.
Parkträdgården, en prunkande trädgård omgiven av blomster, buskar och träd.

Dunkers Kyrka, Lilla Malma Församling ligger 1.500 meter bort

Klicka för en större bild.

BOENDE

På gångavstånd finns övernattning i olika format.
För större sällskap rekommenderar vi bl.a. Hotel Malmköping.
Den äventyrlige kan få tälta på den stora Ängen (Eller köra fram sin husbil).

TRANSPORT

Ett av Sveriges finaste häst- och vagnekipage finns i närheten. Är veteranbuss, antika mopeder eller hoppstyltor av intresse kan vi ordna det åt er.

SERVERING

Hemgjort knytkalas eller superlyxig 10-rättersmiddag, ni bestämmer. Vi har kontakt med lokala cateringfirmor för alla smaker.

PLANERING

Ni kan välja att själva sköta alla delar av er speciella dag och Idéfarmen har erfarna event- samt bröllopsplanerare att anlita för delar eller hela arrangemanget.

PRISET

Vi räknar på att en normal bröllopsbokning sträcker sig över tre dygn, förberedelsedag, festdag och städningen vill normalt ingen- inte ens städfirman påbörja mitt i natten vilket låser upp lokalen ytterligare en dag. Men just ni kanske vill ha det på ett annat sätt?
Vi har färdiga baserbjudanden beroende på antal personer och om det är vardag/helgbokning så meddela era önskemål för att få en offert.

KONTAKT

Ring 0702577947 eller maila Nina för att boka visning och detaljerad information.

Gårdsplanen hos Idefarmen.

Idéfarmen har flera lokaler av olika storlek i vacker lantlig miljö mitt i Sörmland.